Opvangers

Materiaal van topleveranciers
Kennis van installatietechnieken
Totaalpakket aan beveiliging

Zoekt u opvangers om een gebouw te beschermen van schade die veroorzaakt wordt door een blikseminslag? BV Betonindustrie in Drunen, bij ’s-Hertogenbosch, staat u graag bij voor alles wat de beveiliging en bescherming van uw gebouw betreft tegen schade die veroorzaakt wordt door blikseminslagen. Hieronder leest u alles over de opvangers die u bij ons kunt kopen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

Bij ons vindt u kwalitatieve opvangers

In ons assortiment vindt u aluminium opvangers terug. We verkopen opvangers met spin, opvangers op statief en lichtgewicht opvangers. Onze vrijstaande opvangers van aluminium zijn van topkwaliteit. Daarnaast verkopen we heel wat toebehoren. Denk maar aan sokkels, afstandhouders en stanghouders en klemmen. Bij ons kunt u terecht voor tal van producten voor aardingstechniek. Wij verkopen naast opvangers ook dakblokken.

Koop uw materiaal voor bliksemgeleiding bij ons

Wij zijn hét aardingsbedrijf dat u bijstaat bij de bescherming van uw gebouw. Kom naar ons bedrijf voor een goede service en kwaliteitsmateriaal. Wist u trouwens dat wij ook overspanningsafleiders verkopen? Wilt u een vraag stellen? Voel u vrij om dat te doen door ons te bellen op 0416-370067. Of u kan uw vragen ook altijd via mail stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij beantwoorden al uw vragen met plezier, geven u advies op maat en leveren topmateriaal van onze uitstekende leveranciers.