Aardingsbedrijf

Materiaal van topleveranciers
Kennis van installatietechnieken
Totaalpakket aan beveiliging

Bent u op zoek naar een aardingsbedrijf? BV Betonindustrie is een bedrijf gespecialiseerd in bliksembeveiliging, aardingstechniek en installatietechniek. Als aardingsbedrijf leveren wij een totaalpakket voor bliksembeveiligingsinstallaties. Wij voorzien deze voor heel wat verschillende woningen en gebouwen, zowel voor particulieren als bedrijven en industriële gebouwen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

Uw aardingsbedrijf waar kwaliteit centraal staat

Wij bezorgen heel wat aardingsinstallaties. Van een ringleiding in de grond tot het aarden van portalen of kunstwerken: ons bedrijf doet het allemaal. Ook een aardingsnetwerk leveren, voor in een hoogspanningsstation of op een telecomsite, behoort tot onze taken. Wij bieden een totaaloplossing, volledig volgens hedendaagse normen en regels. Daarnaast zorgen wij voor zowel interne als externe beveiliging van machines, computers en andere apparaten via een kwalitatieve bliksembeveiliging.

Sluit u aan bij ons

Contacteer ons of kom langs in Drunen, bij ’s-Hertogenbosch. Wij verwelkomen u graag bij ons. Dan bekijken we wat we voor u kunnen betekenen. Als aardingsbedrijf verkopen wij producten voor aardingstechniek. Bij ons kunt u terecht als u op uw dak bliksembeveiliging wilt installeren. Wilt u een afspraak? U kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op het nummer 0416-370067. Laat iets weten, dan hoort u snel iets terug en gaan wij aan de slag om het materiaal te leveren om uw gebouw of constructie te aarden en bliksemveilig te maken.