Aardingen plaatsen

Materiaal van topleveranciers
Kennis van installatietechnieken
Totaalpakket aan beveiliging

Gaat u aardingen plaatsen? Bij BV Betonindustrie verkopen we aardingsmateriaal van topkwaliteit. U kan bij ons in Drunen, bij ’s-Hertogenbosch terecht voor topmateriaal én voor advies op maat. De samenwerkingsverbanden die wij met onze toonaangevende leveranciers hebben, zorgt ervoor dat u enkel het allerbeste materiaal in handen krijgt om uw aardingen te plaatsen. Hieronder leest u meer over de producten die wij leveren.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

Aardingen plaatsen met kwaliteitsmateriaal

Bij ons vindt u een ruim assortiment terug aan installaties en ander aardingsmateriaal. Denk bijvoorbeeld aan fundatie, ringleidingen in de grond of materiaal om portalen te aarden langs snelwegen. Als u een aardingsnetwerk moet aanbrengen in een hoogspanningsstation of een telecomsite, komt u ook bij ons aankloppen. U kan bij ons terecht voor aardplaten. Daarnaast kan u bij ons ook bliksembeveiligers en alles hieromtrent kopen. We geven u graag uitgebreid advies over uw gebouw en hoe u het kan beveiligen tegen externe en interne schade van een blikseminslag. Dankzij ons oog voor detail en de samenwerking met topleveranciers, kan u er steeds vanuit gaan dat het materiaal dat u koopt bij ons in topconditie verkeert en van de allerbeste kwaliteit is.

Koop uw kwalitatief materiaal bij ons aan

Wij zijn hét aardingsbedrijf voor uw noden. Contacteer ons, dan bekijken we samen welk materiaal u nodig heeft en hoe we u precies verder kunnen helpen. U kan ons altijd bereiken op 0416-370067 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ons bedrijf staat voor u klaar om u te voorzien van materialen om uw aardingen te plaatsen en om al uw vragen omtrent aardingen te beantwoorden.