Bliksembeveiliger

Materiaal van topleveranciers
Kennis van installatietechnieken
Totaalpakket aan beveiliging

Wilt u een bliksembeveiliger voor op een gebouw? BV Betonindustrie uit Drunen, bij ’s-Hertogenbosch levert volledige pakketten voor bliksembeveiligingsinstallaties aan bedrijven. Ons materiaal beveiligt kleine gebouwen, maar ook grote faciliteiten zoals een ziekenhuis. Hieronder leest u alles over onze diensten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

U kunt rekenen op ons voor de levering van uw bliksembeveiliger

Een bliksembeveiliger laten leveren voor op uw gebouw, dat doet u voor de externe beveiliging, zodat bliksem geen rechtstreekse of onrechtstreekse schade kan veroorzaken, door bijvoorbeeld brand. Daarnaast doet u het ook voor de interne beveiliging van uw gebouw. Het beschermt gevoelige apparaten en elektronische machines en toestellen, waaronder ook uw computers en dus uw belangrijke data. Dat maakt een bliksembeveiliger installeren levensnoodzakelijk voor uw bedrijf! Als aardingsbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het beschermen van gebouwen.

Neem contact met  ons voor een afspraak

Neem contact met ons op, dan bieden we u een oplossing op maat van uw gebouw aan, die uiteraard volledig conform is met alle nieuwste wetten, normen en regelgeving. U kunt ons bedrijf bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 0416-370067. Ook voor vragen mag u ons uiteraard contacteren.  Bekijk de bliksembeveiliging op uw dak die wij voorzien. Dit doen we bijvoorbeeld met dakblokken.