Dakblokken

Materiaal van topleveranciers
Kennis van installatietechnieken
Totaalpakket aan beveiliging

Bent u op zoek naar dakblokken? Wilt u graag uw woning of een gebouw beveiligen en vrijwaren van schade door blikseminslagen? Kom dan aankloppen bij ons! Wij zijn BV Betonindustrie uit Drunen, bij ’s-Hertogenbosch. Wij verkopen hoogkwalitatief aardingsmateriaal om gebouwen, van woningen tot industriële gebouwen en ziekenhuizen, te beschermen tegen schade van blikseminslagen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

Dakblokken kopen bij ons

Bij ons kan u heel wat verschillende dakblokken kopen. De gemeenschappelijke factor die ze hebben is dat ze van onze gerenommeerde partners komen, die net als ons enkel genoegen nemen met producten van de beste kwaliteit. Onze dakblokken zijn vervaardigd uit polythyleen en bruikbaar voor 8mm of 10mm leidingen. U kan kiezen tussen een dakblok met of zonder bodem en voor de lege uitvoering of de gevulde uitvoering, met vorstvrij beton. U kan bij ons ook al uw ander materiaal kopen. Denk bijvoorbeeld aan een kabel voor bliksembeveiliging. Alles wat betreft aardingen kan u ook bij ons kopen. Bekijk hier ons volledige assortiment.

Koop uw materiaal via een uitstekende verdeler

Als u uw materiaal bij ons koopt, geven wij u graag uitgebreid advies. Dat doen we volledig op maat van uw noden en wensen. Wij zijn hét aardingsbedrijf waar u terecht kunt voor al uw vragen. Als u bliksembeveiliging voor uw dak of dakblokken wilt kopen, belt u naar 0416-370067 of stuurt u een mailtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan nemen we snel contact op met u!