Bliksembeveiliging op uw dak

Materiaal van topleveranciers
Kennis van installatietechnieken
Totaalpakket aan beveiliging

Wilt u graag bliksembeveiliging installeren op uw dak of het dak van uw bedrijf? Dat is een heel verstandige en vaak zelfs noodzakelijke keuze. BV Betonindustrie in Drunen, bij ’s-Hertogenbosch, staat u graag bij met het verwezenlijken van de bliksembeveiliging op uw dak. Lees hieronder meer over onze diensten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

Onze uitstekende bliksembeveiliging op uw dak

Wij voorzien een totaalpakket voor een complete bliksembeveiligingsinstallatie. Dit doen we voor onder andere bedrijfspanden, ziekenhuizen en grote, industriële projecten. Daarnaast doen we dit ook voor particulieren. Zeker wanneer u een rieten dak heeft is het absoluut aangeraden om bliksembeveiliging te voorzien op uw dak. U kunt bij ons opvangers krijgen voor een inslag. Ons bedrijf is verder gespecialiseerd in producten voor aardingstechnieken. We zijn dan ook een aardingsbedrijf.

Laat ons uw gebouw beveiligen

Wilt u graag uw gebouw zowel intern als extern vrijwaren van bliksemschade? Bekijk ons volledige assortiment aan veiligheidsmateriaal. Contacteer ons dan zeker en vast. Met onze expertise geven we u advies op maat en staan we u bij om uw gebouw veilig te maken. U kunt ons bereiken op 0416-370067 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zit u met vragen? Voel u vrij om ze te stellen. We beantwoorden ze graag en kijken er naar uit om bliksembeveiliging te voorzien op uw dak.