Overspanningsafleiders

Materiaal van topleveranciers
Kennis van installatietechnieken
Totaalpakket aan beveiliging

Zoekt u overspanningsafleiders? Dan zit u goed bij BV Betonindustrie uit Drunen, bij ’s-Hertogenbosch. Wij leveren totaalpakketten voor bliksembeveiligingsinstallaties. Zo leveren wij ook overspanningsafleiders. Wij geven u graag advies over de plaatsing van uw materiaal ter bescherming van uw gebouw tegen blikseminslagen. Hieronder leest u meer over ons materiaal.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

De overspanningsafleiders voor de bescherming van uw gebouw

Onze overspanningsafleiders beschermen elektronische apparatuur, computers en belangrijke data die aanwezig zijn in uw gebouw. Bij een blikseminslag is een overspanningsafleider onmisbaar en bespaart het u heel wat schade en kosten. Wij hebben afleiders in verschillende uitvoeringen en bieden u advies op maat. Zo koopt u het model dat aansluit bij uw noden. Naast overspanningsafleiders hebben wij heel wat andere producten voor aardingstechniek. Zo kan u kabels voor bliksembeveiliging kopen. Bij al ons materiaal geldt dezelfde regel: kwaliteit komt steeds op de eerste plaats. Voor uitwendige bliksembeveiliging van uw gebouw, zit u op de juiste plaats.

Contacteer ons voor uw beschermend materiaal

Wij kunnen u met trots vertellen dat wij enkel samenwerken met topleveranciers. Samen hebben we één doel voor ogen: kwaliteit leveren. Daarom zijn wij hét aardingsbedrijf dat u aanspreekt voor de aankoop van overspanningsafleiders. Bekijk ons volledige assortiment. Wilt u iets vragen? Voel u vrij! U kan ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 0416-370067. Contacteer ons nu voor de bescherming van uw gebouw tegen schade door blikseminslagen!