Uitwendige bliksembeveiliging

Materiaal van topleveranciers
Kennis van installatietechnieken
Totaalpakket aan beveiliging

Wij leveren materiaal dat uw gebouw voorziet van een uitstekende uitwendige bliksembeveiliging. Of u nu uw woning wilt beschermen als particulier, of een professioneel gebouw, zoals een ziekenhuis of bedrijfsgebouw, wij helpen u graag verder. Bij BV Betonindustrie leveren wij complete pakketten voor de installatie van een uitwendige bliksembeveiliging van uw gebouw.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

Uw gebouw voorzien van uitwendige bliksembeveiliging

Voor de uitwendige bliksembeveiliging van uw gebouw houden we rekening met alle geldende normen en regels en voorzien we zo een installatie die bij uw wensen en noden past én voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Zowel wij als onze leveranciers streven ernaar om elke dag die eisen te beantwoorden. Ons bedrijf is naast bliksembeveiliging voor de buitenkant van uw gebouw ook gespecialiseerd in interne beveiliging. Zo verkopen wij ook overspanningsafleiders.

Laat ons uw gebouw beschermen

Voor uw bliksembeveiligers is er maar één adres: het onze. Wij zijn hét aardingsbedrijf uit Drunen, bij ’s-Hertogenbosch, dat u aanspreekt om ervoor te zorgen dat uw gebouw en inboedel beschermd wordt tegen schade ten gevolge van een blikseminslag. Als u nog vragen heeft, mag u ze altijd stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of op 0416-370067. We kijken er alvast naar uit om van u te horen!